Як їсти гранолу?

Гранола - цільнозернові вівсяні пластівці, запечені в меду або фруктовому пюре з додаванням горіхів, сухофруктів, насіння, цукатів. Її не потрібно варити або запарювати - просто додайте молоко або йогурт, і сніданок готовий!

Гранола - це універсальний продукт!

Згідно з результатами дослідження, снідає в Україні 81% людей. Більшість з них їдять вранці бутерброди, п'ють чай і кава, замість соків і фрешів. Такий сніданок не є збалансованим і не забезпечує організм необхідними речовинами, які є основним джерелом енергії.

Правильний сніданок повинен включати цільнозернові, молочні або кисломолочні продукти, страви, багаті повноцінними білками, овочі і фрукти.

Гранола по праву вважають здоровою їжею, тому що в її складі є клітковина і харчові волокна, які покращують травлення і полегшують обмін речовин. Достатньо всього 50-70 грамів гранола, щоб ситно поснідати і забути про голод на кілька годин.